Laks med syrlig eplesaus og urterisotto -

Laks med syrlig eplesaus og urterisotto

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med sausen. Kok opp eplemosten, tilsett eple i terninger og la eplebitene trekke i eplemosten i 1-2 min til de er knapt møre .Ta opp epleterningene og kok eplemosten inn til det halve. Tilsett creme fraiche og kok til sausen tykner. Renskjær laksefilten for ben. Legg i et ildfast fat, gni over olje ev litt smør, salt og pepper. Sett i varm stekeovn ved 175 ºC og stek i ca 20 min, steketid er avhengig av tykkelsen på laksefileten. Tilsett de kokte epleterningene i sausen. Smak til med salt, pepper og sukker. Server med kokte poteter og grønnsaker for eksempel brokkoli eller smørstekt savoykål og selleri. - rens og skjær selleri i tynne staver og stek i smør i panne til stavene er knapt møre 6-8 min. Tilsett finstrimlet savoykål og stek i 2-3 min til kålen faller sammen. Smak til med salt, pepper og litt sukker.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold