Laks og kveite i safransaus -

Laks og kveite i safransaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Start med sausen. Kok alle ingrediensene inn til det halve og smak til med salt og pepper, eventuelt også mer safran. Hold sausen varm. Del laksefileten i jevnstore stykker, ett til hver porsjon. Skjær kveiteskivene i to. Dryss salt på fisken og stek den i olje uten at den tar farge, ca. 2 minutter på hver side. Server en rød og en hvit fisk på hver tallerken med safransaus rundt. Garner eventuelt med lettkokte gulrotstrå og server mandelpoteter til.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Dampet fiskeflette