Laks og risotto - Laks er så anvendelig at den kan serveres med pasta, couscous, men også risotto. Sjekk denne oppskriften!
Foto: Erik Hannemann

Laks og risotto

Laks er så anvendelig at den kan serveres med pasta, couscous, men også risotto. Sjekk denne oppskriften!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Om ost: Bruk en ost du liker godt. Det er den som kommer til å sette mest smak på denne retten.

Finhakk løken. Stek den gyllen i smør og olje til den gyllen. Ha i risen og stek den i noen minutter. Ha i hvitvinen og rør rundt. 

Når den nesten er kokt inn, ha i litt av kraften. Rør rundt til kraften er kokt inn før du har i mer. Fortsett til all kraften er borte.

Kjenn etter om risen er kokt. Er den ikke helt kokt, så fortsett prosessen med litt vann til den er ferdig. 

Til slutt rører du inn osten. 

Fisken

Ha på sitronsaft, salt og pepper. Del opp i to serveringsstykker.

Stek filetene i to, tre minutter på høy varme på hver side. Den trekker ikke være helt gjennomstekt. 

Servér den på risottoen. Strø over finhakket gressløk. 

Du kan gjerne ha litt smørdampede grønnsaker til. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Enkel risotto
fav Tid: 20 min
Enkel risotto
fav Tid: 20 min
Sopprisotto