Laksecarpaccio med basilikum -

Laksecarpaccio med basilikum

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær laksefiletene i så tynne skiver som mulig. Det er lettest å gjøre hvis fileten legges i fryseren et par timer så den blir kald og fast. Anrett skivene på porsjonstallerkener, dryss på ganske lite salt og pepper og drypp olivenolje og lime over like før servering. Hvis fisken blir liggende med limesaft på, blir den "kokt". Anrett med babyleaves, som er små salatblad av ulike typer, eller en blanding av rucolasalat og mâchesalat Drypp litt cognacmajones rundt fisken. Kjør basilikum og olje sammen til en grønn puré og drypp den rundt fisken.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Sitronmarinert uer