Laksecarpaccio med ponzusaus og kokossorbet - Bjørn Svenson fra restaurant Oscarsgate har laget en nydelig laksecarpaccio.

Laksecarpaccio med ponzusaus og kokossorbet

Bjørn Svenson fra restaurant Oscarsgate har laget en nydelig laksecarpaccio.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kutt alle ingrediensene og kok dem inn med ponzu, soyasaus og sukker. Sil og avkjøl. Laksen skjæres i tynne skiver og napperes med ponzusausen ved servering. Sukker og glukose varmes opp med kokosmelk, smakes til med lime, tilsettes en oppbløtt gelatinplate og fryses i en ismaskin. Anrett sorbeten ved servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.