Laksecarpaccio - Denne retten lages på fem minutter.
Foto: Colourbox (illustrasjonsfoto)

Laksecarpaccio

Denne retten lages på fem minutter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Finhakk chili, hvitløk, ingefær, vårløk og koriander.

Skjær laksen i tynne skiver.

Legg laksen på tallerkner og hell på limesaft, soyasaus og olivenolje.

Dryss over ønsket mengde med chili, hvitløk, ingefær, vårløk og koriander.

Smak til. Er den passe syrlig? Er det nok bite fra chilien? Trengs det mer salt eller soya?

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Sashimi