Laksefilet dampet i soyasaus med purreløk og ingefær -

Laksefilet dampet i soyasaus med purreløk og ingefær

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær laksen i ca 2 cm tykke skiver eller stykker - bruk fantasien avhengig av hvilket fiskestykke du har og sørg for at det blir pene jevne deler. Du kan gjerne ha flere stykker pr.person. Fisken legges i ildfast fat som er smurt med smør. Purreløken vaskes godt og skjæres i løvtynne skiver - blandes med ingefær som er skåret i tynne strimler. Legg purreløk og ingefær over laksestykkene og hell over soyasausen. Dekk formen med aluminiumspapir og sett i forvarmet stekeovn på 250 grader. Fisken skal dampe til den er rosa i kjernen. Anrett fisk med purreløken på en tallerken - kraften fra dampingen helles over - synes du den er litt tynn has den over i en liten kjele - får koke opp og jevnes lett med maisenna utrørt i kaldt vann.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Sashimi av laks
fav Tid: 45 min
Persillebakt laks
fav Tid: 1440 min
Soyamarinert laks