Laksefilet i skinke med linser og yoghurtdressing -
Foto: TV2

Laksefilet i skinke med linser og yoghurtdressing

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del laks i porsjonsstykker. Pakk hvert laksestykke inn i 2 skiver spekeskinke. Dryss over grovmalt pepper. Legg dem på et bakepapirkledt stekebrett. Drypp over litt olivenolje. Varm stekeovnen til 200 ?C. Kok linsene i vann etter anvisning på pakken. Hell av kokevannet . Smak til med salt, pepper, hakkede urter og olivenolje. Rett før servering vend inn ruccola eller mizunasalat. Stek laksen i varm stekeovn i 10-12 min, til laksen er knapt gjennomstekt og spekeskinken gyllen og sprø. Server laks med linser og matyoghurt smakt til med salt, pepper, sitron, litt sukker og olivenolje.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.