Laksemousse - Myk mousse av fisk på små, sprøe skiver av bagett.

Laksemousse

Myk mousse av fisk på små, sprøe skiver av bagett.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kutt fisken i små biter. Bruk en stavmikser og bland fisken sammen med crème fraîche. Ha i finhakket dill, litt sitronsaft og smak til med pepper.

Skjær tynne skiver av en bagett og stek dem sprøe et par minutter i ovnen på 200 grader. Avkjøl. Ha laksemoussen på skivene, press noen dråper sitron over og server.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Pai med kylling