Laksenuggets med dip -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Laksenuggets med dip

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær laksefileten i fingertykke staver, dryss på salt og pepper. Vend laksestavene først i hvetemel, så i sammenpiskete egg og tilslutt i strøkavring blandet med tacokrydder. Stek laksestavene på alle sider i middels varm panne. Server med ovnsstekte poteter og dip. Ovnsstekte poteter Skrell poteter og del i båter. Legg i ildfast form og vend inn olje, salt og pepper. Sett i varm stekeovn, 225-230 °C og stek til potetene er møre og gyldne, ca 40 - 45 min. Rømmedip med krydder Bland sammen og smak til med salt, pepper og sukker min. Tomatsalsa Del tomatene i to og ta ut innmaten. Finhakk tomatkjøttet og bland med ketchup, finhakket basilikum, salt og pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.