Laksenuggets med dip

Laksenuggets med dip

Oppskrift av: Wenche Andersen

Ingredienser

4 porsjoner

Slik gjør du det:

Skjær laksefileten i fingertykke staver, dryss på salt og pepper. Vend laksestavene først i hvetemel, så i sammenpiskete egg og tilslutt i strøkavring blandet med tacokrydder. Stek laksestavene på alle sider i middels varm panne. Server med ovnsstekte poteter og dip. Ovnsstekte poteter Skrell poteter og del i båter. Legg i ildfast form og vend inn olje, salt og pepper. Sett i varm stekeovn, 225-230 °C og stek til potetene er møre og gyldne, ca 40 - 45 min. Rømmedip med krydder Bland sammen og smak til med salt, pepper og sukker min. Tomatsalsa Del tomatene i to og ta ut innmaten. Finhakk tomatkjøttet og bland med ketchup, finhakket basilikum, salt og pepper.

Kanskje disse også frister?