Laksesalat - Laksesalat lages ved å blande crème fraîche med laks, rogn og rødløk. Fin til forrett, men også artig å ha i kjøleskapet.
Foto: Panopticon

Laksesalat

Laksesalat lages ved å blande crème fraîche med laks, rogn og rødløk. Fin til forrett, men også artig å ha i kjøleskapet.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Finhakk laks og rødløk og bland sammen med ørretrogn og creme fraiche. Smak til med salt og pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Laksetartar
fav Tid: 60 min
Sitronmarinert uer