Laksesuppe med safran og blåskjell -
Foto: Foto: Lisa Westgaard

Laksesuppe med safran og blåskjell

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Vask og skyll blåskjellene godt og fjern byssustrådene. Kok dem i hvitvin til de åpner seg. Kast blåskjell som ikke åpner seg. Sil fra kraften og ta vare på den. Lag en jevning av hvetemel og smør/margarin og spe med fisk- og blåskjellkraft. Tilsett fløten og la suppen koke ca 20 minutter. Ha i mer kraft/buljong om den blir for tykk. Tilsett safran og smak til med salt og hvit pepper. Skjær laksefiléten i biter og ha den i og la dem trekke noen minutter. Rens blåskjellene og ha dem i, spar noen med skall til pynt ved servering. Server suppen med loff og kryddersmør (smør tilsatt finhakket persille og hvitløk).

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold