Laksetartar med soya - Denne fisketartaren er med pepperrot, gressløk, brødkrutonger og salat.
Foto: TVNorge

Laksetartar med soya

Denne fisketartaren er med pepperrot, gressløk, brødkrutonger og salat.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Tartar

Fisken kuttes i små terninger, ca 3x3 mm, eller kjøres gjennom kvern.

Blandes så med de øvrige ingredienser, smakes til, fordeles i porsjonsstykker og formes etter ønske. I sirkler, firkanter, til egg med skjeer eller rulles til baller.

Krutonger

Varm opp en stekepanne, ha i smør og la det bli så varmt at det begynner å frese, legg i brødskivene og stek disse gyldne på begge sider. Gni revet sitronskall på hver skive og legg skivene på et stekebrett. Bakes videre i ovn ved 160 grader til de er sprøe, ca 10 minutter.

Salat

Bland salaten og smak til med olje, sitronsaft, salt og pepper.

Dressing

Alle ingredienser blandes og settes kjølig frem til servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Ishavsrøyetartar