Laksetartar -
Foto: God Morgen Norge, TV 2

Laksetartar

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Oppskrift: Wenche Andersen, God Morgen Norge, TV 2 Finhakk laks og rødløk og bland sammen med rogn og crème fraiche. Crème fraiche skal bare binde det hele sammen, massen skal ikke bli kremte. Smak til med salt og pepper. Sett kaldt ca 1 time før servering. Form massen til rune "egg" med en fuktet skje og legg på halve rugbrødskiver. Pynt med rogn og ev sitronskive eller dill og eventuelt salat.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Laksesalat
fav Tid: 60 min
Enkel laksemousse