Laksewok med kokosmelk -

Laksewok med kokosmelk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Skyll, rens og del opp grønnsakene. 2. Vend fisketerningene i maismel. 3. Varm oljen i en wok eller stekepanne med høy kant og stek fisketerningene gylne. Dryss litt salt og pepper over og legg til side. 4. Wok løk, gulrot, squash og vårløk/purre et par minutter. 5. Bland inn kokosmelk/vann, fiskebuljongterning, soyasaus, hvitløk, ingefær og eventuelt chili. Kok opp. 6. Legg i fisketerningene og la dem blir gjennomvarme.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Laks i wok