Laktosefri og glutenfri sjokoladekake - I denne kaken brukes det bokhvete og mandelsmør.
Foto: Clotilde Dusoulier

Laktosefri og glutenfri sjokoladekake

I denne kaken brukes det bokhvete og mandelsmør.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 180 grader. Legg bakepapir i en bakeformen.

Smelt sammen mandelsmøret og sjokoladen (i vannbad eller i mikrobølgeovnen i noen sekunder av gangen, bland mellom hver gang).

Ha sjokoladeblandingen i en medium bolle. H i sukker, før godt rundt og la det avkjøles lett. Ha i egg, ett og ett, og bland godt inn mellom hvert egg. Til slutt, ha i bokhvetemelet og bland godt.

Strø litt salt i bunnen av kakeformen og hell over blandingen. Bak den i ca 25 minutter i ovnen, til midten er stekt.

La den avkjøle seg på rist. Bruk en kniv og løsne den fra kanten og legg kaken på serveringsfat. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Glutenfrie vafler