Lam a la Wenche Grøtte -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Lam a la Wenche Grøtte

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha alle ingrediensene til marinaden i en hurtighakker /blender eller bruk en stavmikser og kjør sammen til en glatt masse. Legg kjøtt og marinaden lagvis i en ildfast form. Øverste lag skal være marinade. Dekk med lokk eller aluminiumsfolie og sett i kjøleskapet 6-8 timer. Stek i varm stekeovn 225 ºC i 20 min. Snek temperaturen til 125ºC og stek videre i 3-4 timer. Server med kokte poteter eller ris og en grønn salat eller kokte grønnsaker.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.