Lam i dill -

Lam i dill

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær kjøttet i skiver. Kok opp vann, legg kjøttet i, kok opp og skum av og tilsett purregrønt og krydder. La kjøttet trekke under lokk til det er mørt, 45-60 minutter. Sil kokelaken og ta av angitt mengde. Smelt smøret til sausen, rør inn melet og spe med kokelake. La sausen småkoke i minst 10 minutter. Smak den til med eddik og sukker, eventuelt også litt mer salt og rør inn dill. Server kjøttet i sausen med kokte poteter og aspargesbønner eller brekkbønner.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.