Lam med bygg og kål - Lamb with barley and cabbage

Lam med bygg og kål - Lamb with barley and cabbage

Denne lammegryten med byggryn er utrolig lik vår fårikål. Hva med å prøve en spennende og litt annerledes vri på fårikålen, slik amerikanerne lager den?

Christopher Sjuve
90 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

2 dl

byggryn

1 stk

løk

1 stk

hodekål

1 l

vann

1 ts

salt

1 ts

pepper

Slik gjør du det:

1. Skrell løken og del den i skiver. Skyll byggen i rennende vann. Rens kålen og del i store båter. 2. Ha kjøtt, bygg og grønnsaker i gryte og fyll med vann til 2-3 cm over råvarene. 3. Legg over lokk og la det koke ved lav varme i 50 minutter. Når kjøttet løsner fra beinet er retten ferdig til servering. Serveres med godt brød eller kokte poteter. 

Kanskje disse også frister?