Lam med bygg og kål - Lamb with barley and cabbage - Denne lammegryten med byggryn er utrolig lik vår fårikål. Hva med å prøve en spennende og litt annerledes vri på fårikålen, slik amerikanerne lager den?
Foto: Kim Holthe

Lam med bygg og kål - Lamb with barley and cabbage

Denne lammegryten med byggryn er utrolig lik vår fårikål. Hva med å prøve en spennende og litt annerledes vri på fårikålen, slik amerikanerne lager den?

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Skrell løken og del den i skiver. Skyll byggen i rennende vann. Rens kålen og del i store båter. 2. Ha kjøtt, bygg og grønnsaker i gryte og fyll med vann til 2-3 cm over råvarene. 3. Legg over lokk og la det koke ved lav varme i 50 minutter. Når kjøttet løsner fra beinet er retten ferdig til servering. Serveres med godt brød eller kokte poteter.  

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.