Lammecarré med portvinsaus -

Lammecarré med portvinsaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrap hinner og kjøtt godt ned fra bena på carreene. Gni dem inn med salt og pepper og brun dem godt. Etterstek dem i ovn ved 125° i ca. 15 minutter, til de er delikat rosa inni. Ta kjøttet ut og la det hvile. Lag saus og tilbehør mens kjøttet står i ovnen. Skjær squash og gulrøtter i staver og kok det knapt mørt i lettsaltet vann. Rens og kok sukkerertene i lettsaltet vann. Skjær et lokk av en tomat til hver og ta ut innmaten. Skjær resterende tomat i små terninger og bland dem med små terninger av squash. Fyll det i tomatene. Kok inn kraft og portvin til litt mer enn det halve. Rør inn kaldt smør i små terninger og smak til med salt og pepper. Skjær carréene opp mellom bena og anrett kjøttet på varme tallerkener med saus og tilbehør. Server råstekte potetskiver til.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Ingefærlam i wok