Lammefrikassé med friske urter -

Lammefrikassé med friske urter

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp vann og legg i kjøttet, kok opp på nytt og skum godt. Tilsett salt og pepper og la kjøttet trekke til det er mørt 40-50 min. Rens og del grønnsakene opp i mindre biter og la dem få trekke med kjøttet de siste 8-10 min. Ta opp kjøtt og grønnsaker og hold varmt. Kok inn kraften til det gjenstår lik mengde som tilsatt kraft. Rør sammen mykt smør og hvetemel og lag små kuler som vispes inn i kraften . Kok opp tilsett fløte og la sausen trekke 8-10 min. Ta litt av sausen over i en hurtigmikser og tilsett urtene. Kjør sammen, og rør urtesausen inn i resten av sausen. Smak til med salt, pepper, sitronsaft og ev et litt sukker. Tilsett kjøtt og grønnsaker og la alt bli gjennomvarmt. Server med kokte poteter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.