Lammekebab med mynteyoghurt og bulgursalat - Kebab av lammekjøtt er ikke så vrient å lage. Ikke med denne oppskriften.
Foto: Linnea press

Lammekebab med mynteyoghurt og bulgursalat

Kebab av lammekjøtt er ikke så vrient å lage. Ikke med denne oppskriften.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Lammekebab:

Rør sammen alle ingrediensene til farsen og la den hvile i kjøleskapet i 20–30 minutter. Da kommer smaken godt frem.

Forvarm stekeovnen til 250 grader, gjerne med grillelement.

Form farsen til kroketter og træ dem på små trespidd.

Legg spiddene på bakepapir på stekebrett og pensle dem med olje.

Stek spiddene høyt i ovnen i ca. 10 minutter. Snu dem etter halve tiden.

Tips. Spiddene kan også stekes i grillpanne eller vanlig stekepanne på platen.

Mynteyoghurt:

Bland alle ingrediensene og smak til med salt og pepper.

Sett dressingen kaldt til den skal brukes.

Varm bulgursalat med aprikoser

Kok bulgur i vann med buljongterning etter anvisningen på pakken. Damp den godt.

Spyl kikertene i kaldt vann og la dem renne godt av.

Skjær aprikosene i strimler.

Stek kikerter, hvitløk og spisskummen i olje et par minutter. Rør inn bulgur, aprikoser, sitronskall og koriander. Smak til med salt og tabasko/kajennepepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?