Lammekjøttboller med stilton

Lammekjøttboller med stilton

Oppskrift av: Therese Søgård
60 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Sett ovnen på 200 grader. Kjør grovhakket løk, hvitløk og havregryn i kjøkkenmaskinen til du får en jevnt masse. Legg deigen i en bolle, og tilsett lammekjøttdeigen og smuldret stilton. Rør inn egg og persille. Form små kjøttboller på størrelse med valnøtter og brun i stekepannen for å gi kjøttbollene en stekeskorpe. Stek stiltonkjøttbollene i 20-25 minutter i ovnen, til de er gjennomstekte. I mellomtiden kan du steke hakket løk i litt olje. Tilsett soppen når løken begynner å brunes. Stek videre i 2-3 minutter før du tilsetter tomatene, tomatpuré og kjøttbuljong. La sausen småkoke i 8-10 minutter til den begynner å tykne. Legg kjøttbollene i sausen og la det trekke i ett minutt. Server med nudler.

Kanskje disse også frister?