Lammekoteletter i eplesaus -

Lammekoteletter i eplesaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Dryss salt og pepper på kotelettene og brun dem i smør. Ta dem opp. Hell kraft, fløte og eplemos i stekepannen og la sausen småkoke i 3-4 minutter. Rør inn mynte. Legg kotelettene i sausen og la dem trekke i 2-3 minutter. Server kotelettene i sausen med råstekte poteter og aspargesbønner.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.