Lammekoteletter med nydelig saus og ertepuré -
Foto: Erik Hannemann

Lammekoteletter med nydelig saus og ertepuré

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Saus

Ha feddene i en kjele med lokk. Hold kjelen slik at lokket holdes på plass og rist kraftig i omtrent 30 sekunder. Nå er det enkelt å plukke feddene ut av skallet. 

Ha feddene i en tørr stekepanne på middels varm. Rist dem i omtrent 10-12 minutter. 

Kjør feddene sammen med olje, rosmarin, mynte og rødvinseddik med en stavmikser. 

Smak til med salt og pepper. 

Lag ertepuré

Kok ertene i ett minutt, sil av og kjør dem sammen med crème fraîche.

Lammekjøtt

Gni kjøttet inn med salt og pepper. Grill eller stek lammekotelettene på høy varme i 3-4 minutter. 

Server lammekotelettene med ertepuré, stekte (eller bakte) poteter og sausen - det gjør ikke noe om sausen skiller seg. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.