Lammekoteletter med nydelig saus og ertepuré

Lammekoteletter med nydelig saus og ertepuré

Oppskrift av: Christopher Sjuve
30 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Saus
Ha feddene i en kjele med lokk. Hold kjelen slik at lokket holdes på plass og rist kraftig i omtrent 30 sekunder. Nå er det enkelt å plukke feddene ut av skallet.
Ha feddene i en tørr stekepanne på middels varm. Rist dem i omtrent 10-12 minutter.
Kjør feddene sammen med olje, rosmarin, mynte og rødvinseddik med en stavmikser.
Smak til med salt og pepper.
Lag ertepuré
Kok ertene i ett minutt, sil av og kjør dem sammen med crème fraîche.
Lammekjøtt
Gni kjøttet inn med salt og pepper. Grill eller stek lammekotelettene på høy varme i 3-4 minutter.
Server lammekotelettene med ertepuré, stekte (eller bakte) poteter og sausen - det gjør ikke noe om sausen skiller seg.

Kanskje disse også frister?