Lammelår i terracottagryte -
Foto: Astrid Hals

Lammelår i terracottagryte

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Skjær løk og paprika i biter og hakk hvitløk. Surr dette i stekepanne sammen med tomater og chilisaus. 2. Legg lammelår i skiver og poteter lagvis i en terracottagryte. Hell over blandingen fra stekepannen. 3. Stekes i stekeovn på 200 °C i ca 2 timer. Serveres med salat og en god flaske rødvin. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 240 min
Klassisk lammelår