Lammepølse i brød, coleslaw med papaya -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Lammepølse i brød, coleslaw med papaya

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Finsnitt kålen og legg den i en bolle med iskaldt vann i 30 - 40 min (for å få den sprø). Del papaya i to, ta ut kjernene med en skje og del fruktkjøttet opp i terninger. Skrell og finhakk eller riv ingefær. Bland sammen majones og rømme eller yoghurt, og smak til med revet skall og saft av lime, tabasco, sennepspulver, salt og sukker. Ta opp kålen og la den renne godt av seg og bland den inn i majoneskremen sammen med papayaterninger. La salaten stå og trekke til seg smak i ca. 1 time i kjøleskapet. Server coleslaw (salaten) i pitabrød med en grillet pølse.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Pølsesandwich
fav Tid: 20 min
Nykål og pølser