Lammepølse med rødløkschutney i brød -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Lammepølse med rødløkschutney i brød

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Start med og rense rødløk og skjær den i strimler. Stek i olivenolje ved svak temperatur i 3-4 min til løken er myk. Tilsett rødvinseddik, honning, salt og pepper. Avkjøl. Grill pølsene og server i brød med ost, tomater, salat og rødløkschutney.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Chorizosalat