Lammepilaff -

Lammepilaff

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm olje eller margarin i en gryte og brun kjøttet. Tilsett hakket løk og hvitløk, og la det steke sammen med kjøttet i noen minutter. Tilsett tomatpuré, vann og alt krydderet. La det trekke under lokk, på svak varme i ca. 20 minutter. Tilsett ris, svisker og sitronsaft og rør om. La gryten småkoke under lokk til risen er kokt, ca. 20 minutter. Smak til med eventuelt mer krydder. Dryss over mandelflakene ved servering. Serveres med en grønn salat og brød.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Cassoulet
fav Tid: 60 min
Aprikosgryte