Lammeribbe som i Camargue -
Foto: Kim Hotlhe

Lammeribbe som i Camargue

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Del ribben opp mellom beina i "pinner". Dryss over salt og brun raskt i olivenolje på sterk varme i en gryte. 2. Ha i sopp og hvitløk. Stek videre i 2-3 minutter. Tilsett provencekrydder og dryss over hvetemel. 3. Ha i hvitvin og tomater og la alt småputre i 40-50 minutter. Tilsett oliven, pepper og eventuelt salt. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.