Lammerilette med gule rosiner - Lam kan også bli til denne kule retten her. Med gule rosiner.
Foto: Peter Nagy

Lammerilette med gule rosiner

Lam kan også bli til denne kule retten her. Med gule rosiner.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Brun lammekjøttet med grønnsaker til det blir fint karamellisert. Ha på vann som dekker alt og kok i to 2 timer. Sil kraften og reduser den helt inn.

Kok rosiner under lokk med hvitvinen til vinen er borte. Riv kjøttet i biter og bland med den reduserte kraften, olivenoljen og rosinene.

Smak til med salt og pepper. 

Servér kjøttet med rosinene i små skåler. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 240 min
Torsk