Lammerull som pålegg med urter -

Lammerull som pålegg med urter

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kutt rødløk og paprika i små terninger,finhakk urtene og knus hvitløken. Bland alt til farsen og smør utover lammesiden. Rull sammen i et kjøkkenhåndkle og surr med bomullstråd. Legg rullen i kjele og dekk til med buljong. Trekkes i 1-2 timer. Ta kjelen av kokeplaten, og la den avkjøles i kraften. Legg noe tungt på rullen, slik at den ligger i press natten over.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Lammerull
fav Tid: 1440 min
Lammerull
fav Tid: 90 min
Fylt lammeside