Lammesaus - Dette er en god saus. Du kan, om du vil, forsøke å sprøyte den inn i kjøttet.
Foto: Erik Hannemann

Lammesaus

Dette er en god saus. Du kan, om du vil, forsøke å sprøyte den inn i kjøttet.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 180 grader. 

Pakk hvitløk og rosmarin inn i aluminiumsfolie. 

Bak hvitløken i ovnen i omtrent 45 minutter, til hvitløken er helt myk. 

Mos hvitløken i en potetpresse. Bland hvitløken ut med litt fløte, til konsistensen er som en saus. 

Ha den i en sprøyte med stor og tykk spiss. 

Gni lammefileten med salt og pepper. Stek den på skikkelig høy varme i et par minutter på hver side, gjerne i en grillpanne. 

Legg kjøttet på benken. Med flere stikk, sprøyt inn sausen før servering. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Auberginer i form
fav Tid: 120 min
Den store langpanna