Lammeschnitzler med ost og tomat -

Lammeschnitzler med ost og tomat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør kjøttet sammen med salt, pepper og smuldret timian. Klapp deigen jevnt ut og del den i fire tynne schnitzler. Flå og skjær tomaten i terninger og fordel dem på kjøttet, legg på en osteskive og brett kjøttet sammen over fyllet. Stek schitzlene i smør på middels varme til kjøttet er gjennomstekt, ca. 10 minutter. Server schnitzlene med poteter og grønnsaker.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Fylt lammeside
fav Tid: 90 min
Farsert lammebog