Slik gjør du det:
Forvarm ovnen til 160 grader.
Bland sammen hvetemel, koriander, salt og pepper på en tallerken. Vend lammeskankene i melblandingen. Stek lammeskankene brun i olje i en stekepanne.
Skrell og hakk rødløk, gulrøtter og sellerirot. Stek det det i en stekepanne i smør og olje til det blir mykt, ca 5-7 minutter. Ha i hvitvin (eller eplesaft) og balsamico og la det koke inn til det blir sirupsaktig (til nesten all væsken er borte).
Ha tomatboksene og timian. Bland godt.
Legg lammeskankene i en dyp ildfast form (eller römertopf) og heller over den røde sausen. Legg hele hvitløken i gryta.
Bak i ovnen i minst to timer - og gjerne seks timer. Pass eventuelt på å etterfylle med litt vann.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.