Lammeskanker - Slik lager mammaen til Sjuve lammeskanker...
Foto: Christopher Sjuve

Lammeskanker

Slik lager mammaen til Sjuve lammeskanker...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 160 grader.

Bland sammen hvetemel, koriander, salt og pepper på en tallerken. Vend lammeskankene i melblandingen. Stek lammeskankene brun i olje i en stekepanne.

Skrell og hakk rødløk, gulrøtter og sellerirot. Stek det det i en stekepanne i smør og olje til det blir mykt, ca 5-7 minutter. Ha i hvitvin (eller eplesaft) og balsamico og la det koke inn til det blir sirupsaktig (til nesten all væsken er borte).

Ha tomatboksene og timian. Bland godt. 

Legg lammeskankene i en dyp ildfast form (eller römertopf) og heller over den røde sausen. Legg hele hvitløken i gryta.

Bak i ovnen i minst to timer - og gjerne seks timer. Pass eventuelt på å etterfylle med litt vann.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Lammeskank i Porter
fav Tid: 240 min
Lammeskank