Lammeskav med sopp og tyttebær -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Lammeskav med sopp og tyttebær

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Brun smør i en panne og stek lammekjøttet ved høy varme. Brun små porsjoner av gangen. Ha over i en gryte. Dryss over salt og pepper. Rens og skjær selleri i staver og ha i gryten sammen med matfløte eller øl og rømme og la retten trekke i 10-15 min. Jevn med maisennamel rørt ut i litt kaldt vann. Tilsett tyttebær og smak til med salt og pepper. Brun sopp i smør, dryss over salt og pepper og litt timian. Server lammegryten med stekt sopp, mandelpoteter og rosenkål.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.