Lammespyd med aprikossaus - Den søte sausen danner en spennende kontrast til kjøttet.
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Lammespyd med aprikossaus

Den søte sausen danner en spennende kontrast til kjøttet.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær kjøttet i 2-3 cm. store terninger. Kjøtterningene kan enten stikkes på spyd og grilles eller stekes i varm panne i olje eller margarin i ca 5 minutter. Mos de hele aprikosene i kompotten med en gaffel. Bland i peanøttsmør, sitronsaft og smak til med pepper. Server sausen til lammespydene.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.