Lammestek fylt med fetaost og tomater -
Foto: Alf Børjesson

Lammestek fylt med fetaost og tomater

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Lammestek fylt med fetaost, tomater, urtekrydder - det er vel verdt å prøve. Uvante smaker for noen, men veldig populær nær middelhavsområdet. 1. Ben ut lammesteken eller kjøp en surret lammestek som du tar av nettingen på slik at den kan fylles. 2. Skjær løk, oliven, tomater og fetaost i biter. Fordel dette i lammesteken og dryss over krydder, salt og pepper. 3. Rull steken sammen og surr godt med hyssing. 4. Legg steken over i en langpanne. Stikk inn et steketermometer, men styr unna fyllet da det vil gi feil kjernetemperatur på kjøttet. Stek på 125 grader til termometeret viser ca. 70 grader for rosa og 76 grader for grå. La steken hvile i ca. 20 minutter før oppskjæring. Server steken med ovnsbakte eller gratinerte poteter og en tomatsalat.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Fylt lammestek
fav Tid: 45 min
Erlings lammestek