Landpaté -

Landpaté

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Til 4 porsjoner Legg kjøtt, lever og spekk med marinaden. Dekk til og la det ligge natten over i kjøleskap. Mal alt fint på kvern. Bland i salt, pepper og egg, og spe med fløte. Dekk en brødform med tynne spekkskiver. Fyll i massen og dekk med spekk. Dekk formen med aluminiumsfolie. Bak i ovn ca 1,5 timer i vannbad på 135°C. Sett i press til neste dag. Server til: Sylteagurk , fransk dressing eller balsamico, pinjekjerner eller pistasjenøtter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?