Lapper servert med stekte epler smaksatt med tyttebær og valnøtter -
Foto: God Morgen Norge, TV 2

Lapper servert med stekte epler smaksatt med tyttebær og valnøtter

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Lapper: Visp egg og sukker godt sammen. Tilsett rømmen og halvparten av melken og sikt i hvetemel blandet med natron og salt. Tilsett resten av melken og visp til en glatt røre. La røren svelle 20-30 min. Stek på takke eller i panne. Legg en øse/stor skje med røre på takke eller panne. Stek lappene gylne på hver side ved middels varme. Server med eple og tyttebær. Stekte epler: Skrell og del eplene i båter. Smelt smør og sukker i en stekepanne og varm til sukkeret er smeltete, men ikke brent. Legg i eplene og vend dem rundt i den varme smør/sukkerblandingen. Tilsett tyttebær og grovhakkede valnøtter og la trekke med eplene i underkant av 1 min.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?