Lapper -
Foto: TV2

Lapper

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør sukker, egg og 2/3 av kulturmjølka saman til sukkeret er "smelta". Tilsett natron og lat det "bruse" litt. Rør i mjølet til røra er fri for klumper. Tilsett resten av kulturmjølka og rør saman. Fordel røra på takke med ause. Steik på svak varme. Oppskrift: kokeboken "Tradisjonsmat frå Valle", Valle

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Nordlandslefser
fav Tid: 45 min
Mors sveler