Lapskaus - Denne klassikeren passer perfekt til kalde dager. Lapskaus metter og varmer hvem som helst. Husk at det er lov til å improvisere!
Foto: Opplysningskontoret for Kjøtt

Lapskaus

Denne klassikeren passer perfekt til kalde dager. Lapskaus metter og varmer hvem som helst. Husk at det er lov til å improvisere!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær kjøttet i terninger og brun det i små porsjoner. Ha kjøttet i en gryte og hell over vann/buljong. Tilsett grønnsaker og poteter skåret i terninger og la alt trekke på middels varme til alt er mørt. Rør minst mulig slik at lapskausen ikke blir grøtet, men pass på at den ikke svir seg i bunnen. Smak til med salt og pepper. Lapskausen kan godt lages uten bruning. Rester av kokt kjøtt kan gjerne brukes. Server med grovt brød eller flatbrød og tyttebær. Oppskriften er levert av Opplysningskontoret for Kjøtt

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Brun bifflapskaus
fav Tid: 90 min
Husets kjøttgryte
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold