Lasagne

Lasagne

Christopher Sjuve
60 minutter
Pasta

Ingredienser

6 porsjoner

Kjøttsaus

2 stk

løk

1 ts

salt

0.5 ts

pepper

0.5 ts

oregano

0.5 ts

basilikum

200 g

tomatboks

Ostesaus

5 dl

melk

Slik gjør du det:

Ildfast form, ca. 1,5 liter I stekeovnen: 200 °C ca. 30 minutter Lag kjøttsausen først: Grovhakk løken og fres den i smør i en gryte. Tilsett kjøttdeigen og smuldre den med gaffel. La blandingen steke til kjøttdeigen er lett brunet. Tilsett salt, pepper, oregano, basilikum, tomater og tomatpuré. La alt koke til en tykk saus. Sett gryten til side. Lag ostesaus: Smelt smøret, tilsett melet. Spe med melken og la sausen få et oppkok. Smelt hvitosten i den varme sausen. Legg lagvis i ildfast form to lag med kjøttsaus og lasagneplater. Hell ostesausen over. Dryss revet parmesanost på toppen. Stek retten i stekeovn, og server den med salat til. Oppskriften er hentet fra egg.no

Kanskje disse også frister?