Lasagne -

Lasagne

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ildfast form, ca. 1,5 liter I stekeovnen: 200 °C ca. 30 minutter Lag kjøttsausen først: Grovhakk løken og fres den i smør i en gryte. Tilsett kjøttdeigen og smuldre den med gaffel. La blandingen steke til kjøttdeigen er lett brunet. Tilsett salt, pepper, oregano, basilikum, tomater og tomatpuré. La alt koke til en tykk saus. Sett gryten til side. Lag ostesaus: Smelt smøret, tilsett melet. Spe med melken og la sausen få et oppkok. Smelt hvitosten i den varme sausen. Legg lagvis i ildfast form to lag med kjøttsaus og lasagneplater. Hell ostesausen over. Dryss revet parmesanost på toppen. Stek retten i stekeovn, og server den med salat til. Oppskriften er hentet fra egg.no

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Lasagne
fav Tid: 60 min
Moussaka