Lavkalori-vafler -
Foto: Alf Børjesson

Lavkalori-vafler

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smelt smøret i en smørsmelter eller en liten kjele. Bland alle ingrediensene i en bolle og pisk til en jevn røre. La den stå i minst 15 minutter, slik at melet får svelle. Røren skal være som tykk saus. Er den for fast, kan litt kaldt vann røres inn. Stek vaflene i et godt oppvarmet vaffeljern. Nystekte, lukne vafler smaker godt med lettrømme og syltetøy, og kalde vafler smaker godt med litt smør og brunost (lettvariant). I stedet for lettrømme kan man også servere med vaniljekesam eller vaniljeyoghurt. Oppskriften er hentet fra egg.no (Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt)

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.