Lavkarbomuffins - Denne oppskriften kan fungere både som et lite mellommåltid og en kake. Det kommer an på hva du velger å fylle dem med.
Foto: Hot Chocolate Media

Lavkarbomuffins

Denne oppskriften kan fungere både som et lite mellommåltid og en kake. Det kommer an på hva du velger å fylle dem med.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

1 bokser kokosmelk (bruk kun det tykkeste fettlaget og la melken være igjen)

50 g kokosmel, kjøpes i helsekostbutikk

50 g smør, smeltet

3 stk egg

30 g proteinmel (kjøpes i helsekostbutikk. bakemiks kan også brukes)

1 ts natron

2 ts fiberhusk

 stk sukrin

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 180 grader.

Smelt smøret og bland i egg og kokosmelk.

Ha i alt det tørre og bland godt, la stå i 10 min.

Ha det over i muffinsformer.

Stekes på nederste rille på 180 grader i ca. 20 min.

Fyll muffinsformene ganske fulle, ellers blir det lett litt for flate kaker.

Dersom du skal bruke muffinsene som et lite mellommåltid, kan du dele dem i to og legge på pålegg og meierismør.

Som kake: Del i to med litt eggekrem, kanel og eventuelt syltetøy på.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.