Lefseruller med laks -

Lefseruller med laks

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

2 stk lefse r

125 g kremost

3 ss dill, frisk

150 g røkelaks

Annonse

Slik gjør du det:

Smør osten jevnt over lefsene og legg på tynne skiver røkelaks. Eller bruk gravlaks. Rull lefsene fast sammen, pakk dem i plast og la dem ligge i kjøleskapet i et par timer. De kan også godt ligge til neste dag. Pakk lefsene ut av plasten og skjær dem i 2--3 cm tykke skiver.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Turlefse