Lemon curd - Britisk sitronkrem som smaker godt til bløtkakefyll, i sandkaker eller som pålegg på toast.
Foto: Jarle Nyttingsnes

Lemon curd

Britisk sitronkrem som smaker godt til bløtkakefyll, i sandkaker eller som pålegg på toast.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk eggeplommer og sukker i en tykkbunnet kjele til det tykner og blir kremaktig. Bland inn sitronsaft og finrevet skall, og sett kjelen på lav varme. Rør hele tiden til det tykner, det må ikke koke. Tilsett smør og rør til det har smeltet. Avkjøl og fyll på rene glass med lokk. Kan oppbevares i kjøleskap i tre uker. Lemon curd smaker godt til bløtekakefyll, i sandkaker eller på toast.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.